adoptiepapieren en geboorteakte

Gepost in roots

Asalsaya heeft met de Stichting Interlandelijk Geadopteerden en andere zusterverenigingen een alliantie gevormd. Door deze alliantie zijn wij beter in staat om zaken rondom adoptiepapieren beter te faciliteren. Echter blijft het wel zo dat dit niet betekent dat alles super snel verloopt. “Nederland papierland” kan nog wel eens een probleem doen opleveren. Enerzijds begrijpelijk, anderzijds snappen wij goed dat dit wel kan leiden tot frustraties.

 

Echter proberen wij  via deze alliantie een krachtig medium te ontwikkelen waarbij we zo goed mogelijk de geadopteerde Indonesiërs in Nederland van dienst kunnen zijn. Blijf daarom onze website en eigen mediakanalen in de gaten te houden.

 

Voor inzage in je adoptiepapieren en het opvragen verwijzen we naar de volgende link:

 

www.geadopteerd.info en kijk verder bij tab “informatie platform” en daarna “Juridische zaken”.

 

Geboorteakte

Er zijn ook mogelijkheden om je geboorteakte op te vragen. Een officieel legaal document vanuit de Indonesische overheid.  Dit document kan belangrijk zijn als je bepaalde activiteiten in het buitenland wilt verrichten.

 

Het is mogelijk om je geboorteakte te verkrijgen via Asalsaya. Wil je hier meer over weten stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan zullen wij je informeren naar de mogelijkheden.

Reacties (0)

Reageer

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder inloggen.