Asalsaya, voor geadopteerde Indonesiërs

Gepost in algemeen

Asalsaya is een vereniging voor geadopteerden die al sinds 1998 bestaat. In haar voormalige activiteiten was de focus met name gericht op het bij elkaar brengen van Indonesische geadopteerden en het bediscussiëren van urgente kwesties rondom adoptie.

Tegenwoordig is voor velen deze vraag niet sterk meer aan de orde. Velen hebben een manier gevonden om met hun adoptie een plek te kunnen geven. Ze hebben hun manier van leven gevonden.

Toch willen wij er ook blijven zijn voor degenen die pas op latere leeftijd met hun adoptie vraagstukken bezig zijn. Daarnaast bieden we degenen die juist op een andere manier hun adoptie willen inzetten in hun huidige leven (meer uit je roots halen) houvast en proberen we ook op het gebied van algemenere zaken met betrekking tot Indonesië interessante invalshoeken te kunnen bieden.

Sowieso vinden wij dat de vereniging moet blijven bestaan, al is het vanwege onze kinderen die wellicht met soortgelijke vragen zullen komen. Wellicht ook dat zij het zijn die een mogelijk vervolg aan de vereniging kunnen leveren al dan niet in een andere vorm.

Reacties (2)

 • Joris Maas

  Joris Maas

  15 oktober 2012 op 19:23 |
  Een prachtige website van Asalsaya!! Schitterend ontwerp, ga zo door!
 • Hans Walenkamp

  Hans Walenkamp

  13 september 2013 op 20:09 |
  Op zaterdag 14 september 2013 verschijnt het nieuwe adoptieboek "Tussen twee werelden"; hoe geadopteerden hun afkomst kleur geven. Dit boek schetst een rijk, spannend en gevarieerd beeld van alles wat geadopteerden meemaken als ze terugreizen naar hun geboorteland en daar kennismaken met land, cultuur en biologische familie.
  Het boek is verkrijgbaar bij de schrijver: hansinaw@hotmail.com of bij boekhandels.

Reageer

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder inloggen.